MEENT ZOMER

MEENTZOMER

Het is zomervakantie en jullie zijn allemaal vrij!


NIEUW!  

Ga deze zomer mee met de Meent Activities op wereldreis! Je hoeft niet eens je koffer in te pakken!

We reizen vanaf 9 augustus op woensdagmiddag van 14.00 uur- 15.30 uur naar prachtige plekken op de wereld waar we superleuke activiteiten gaan doen!

Zorg wél dat je op tijd inschrijft. En neem per keer €5,- (of €6,- laatste dag) mee. 

Daarvoor krijg je een polsbandje waarmee wij kunnen zien dat jij meedoet en waarmee je gedurende de activiteit limonade & een ijsje scoort. 

We hopen op prachtig weer zodat jullie vaak kunnen zwemmen en buiten spelen op de MEENT. Is het slecht weer; dan spelen we gewoon in Gasterij de Meent


Meedoen? Koop je tickets bij Gasterij de Meent of Bestel je tickets vóór de dinsdag voorafgaand aan de Meent Activitiesdag! Dat gaat heel makkelijk!

klik hier om je op te geven.  En geef in je bericht duidelijk aan om hoeveel kinderen het gaat. En vermeld graag je telefoonnummer. Wij sturen dan jullie deelname tickets per email.

GA JE MET ONS MEE(NT) OP REIS?


Programma Meent Zomer

Aanvangstijd 14.00uur

Zorg dat je minstens een kwartier vooraf aanwezig bent ivm betaling en uitdelen deelname-bandjes!

9 augustus: De Balkanlanden: zie je die balk op de afbeelding helemaal bovenaan? Nou eens kijken hoelang jij het daarop volhoudt. Ben je nog niet aan de beurt? Niet getreurd want de waterballen zijn er weer!


16 aug: Hawaii: Limbo dansen, zonnebril of hoedje pimpen, zandkastelen maken, en neem je zwemband mee! Want we gaan proberen een record te vestigen om met zoveel mogelijk drijvende dingen in het water te zijn!

23 aug. : de laatste keer alweer! Bingo en een spetterende Kinderdisco. Let op deze keer €6,- euro meenemen. Iedere deelnemer krijgt 2 bingokaarten. Extra bingokaarten zijn ter plekke verkrijgbaar voor €0,50

We hopen dat u kunt begrijpen dat wij tijd, moeite en kosten spenderen aan het voorbereiden van de activiteiten. Geeft u aub tijdig uw kind (via dit formulier) op om teleurstellingen te voorkomen.

In ieder geval vóór dinsdag voorafgaand aan de activiteit. U kunt natuurlijk ook vóór dinsdag uw tickets kopen bij Gasterij de Meent.